OKULLAR HAYAT OLSUN”

 OKULLAR HAYAT OLSUN”

Bandırma Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki yapılan protokolle uygulamaya alınan Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Okul Müdürleri nezdinde Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyareti gerçekleş

Bandırma Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki yapılan protokolle uygulamaya alınan “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Okul Müdürleri nezdinde Belediye Başkanı Sedat Pekel’e nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Malik Kavuk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Cancan, Şehit Süleyman Bey İlkokulu Müdürü Hasan Şahin, Vecihi Bey Orta Okulu Müdürü Hüseyin Meto ve Korgeneral Enver Akoğlu Orta Okulu Müdürü Cüneyt Taşkın yer aldı.

Proje kapsamında okulların ihtiyaçlarıyla ilgili Belediye Başkanı Sedat Pekel ile bir araya gelen heyet, okulların fiziki sıkıntılarının giderilmesi konusunda istek ve taleplerini iletti.

Bandırma Belediyesi olarak kent genelindeki okullarımızın ihtiyaçları konusunda hassas davrandıklarını belirten Başkan Pekel, eğitim kurumlarına birçok konuda destek olduklarını söyledi. Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak okullarımızın fiziki sıkıntılarının giderilmesi ve eğitim şartlarının daha iyi bir seviyeye gelmesi amacıyla bir takım çalışmalar gerçekleştirdik. Bizlere gelen istek ve talepler doğrultusunda yön verdiğimiz çalışmalarımızı hiçbir okul ayrımı olmaksızın yerine getirdik. Bu son ziyarette de bu üç okulumuzun sıkıntılarının giderilmesi konusunda destek sağlayacağız” dedi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli